Aminopörssin ylläri lukijoille..

Niin se pärähti tämäkin viikko ryminällä käyntiin. Syyslomat on lusittu ja koulunpenkki kutsuu. Mukavahan sinne oli jo palata. Hierontaa ei tullut viikkoon niin johan siinä keho kaipas hiukan leipomista. Syyslomalla tulikin hierottua melko paljon muita ja oppia ikä kaikki. Tosi kivaa puuhaa  kun on päässyt hieromaan enemmän ja  saa mahdollisimman monta selkänahkaa käsiensä alle. Toki oppi on tärkeää mutta myös ilo siitä että pystyy auttamaan. Se on paras palkka kun asiakas lähtee pöydältä tyytyväisenä ja haluaa tulla toisenkin kerran. Silloin oletusarvo on, että kaikki meni nappiin. Päivä päivältä se vaan vahvistuu, että tämä on se mun juttu. Mä nautin tästä.

Treenien osalta tämä viikko onkin minun lempiviikko eli mikäs muukaan kun voimaviikko. Kunnon rähinä päällä salilla. Se on korvien välille lepoa ja mä niin tykkään kiusata lihasta pudotussarjoilla. Joskus jopa (kai) meinaa karata mopo käsistä ja tekis mieli tehdä niitä enemmän mutta usein näissä leikeissä vähemmän on enemmän ja laatu korvaa määrän.Pudotussarjoissahan saa vedettyä lihaksen ihan sinne viimeseen asti ja saa törkeen hyvän tuntuman. Niin siistii!!

Eilen jumpattiin Jussin kanssa Olkapää/selkä/pohkeet

Pystypunnerrus leuan alta (smith) 4×6 (pudotus)

Viparit sivulle  (kp)3×6-8 (pudotus)

Pystypunnerus (kp)3×8

Viparit sivulle taljassa 4×8 (pudotus)

Takaolat etukumarassa 4×6-8

Ylätalja yhdellä kädellä 3×6

Alatalja suoralla tangolla 3×6 (pudotus)

Pullover taljassa 3×6-8 (pudotus)

Pohkeet (taas) kevyesti pumppaillen ja silti ne perkeleet tuli kipeäksi.

Ihan kohtuu hyvä jumppa saatiin aikaiseksi. Tänään sitten huonoilla yöunilla ja pieni kiukku päällä uhmaa puhkuen etureisi/vatsa treenin vääntöön.

Syväkyykky 4×5-6 (vikassa pudotus)

Hack 3×8 (2 pudotusta)

Prässi leveeltä 3×6-8

Askelkyykky kävely käsipainot kourassa 3×15  ja mä olin ihan valmis!

Vatsarutistus painoilla 4×12-15

Vatsarutistus pallolla 4×25

Hyvälle tuntui vaikka ihmeempiä enkkoja ei tehtykään. Huonosti nukuttu yö kai verotti ja huomasin, että lonkankoukistajat kaipaisi käsittelyä.

Mutta sitten siihen tärkeimpään asiaan.

Loistava yhteistyökumppanini antoi lukijoilleni kivan pikku yllärin. Saat koodilla  10Sari14 aminopörssin lisäravinteista -10 pinnaa marraskuun loppuun saakka joten kannattaa hyödyntää tilaisuus ja täydentää lisäravinne varastot. Oma pakettini saapuikin tänään. Aminopörssissä on nopea toimistus ja äärettömän ystävällinen sekä asiantunteva henkilökunta. Käyppä tsekkaamassa laajat valikoimat http://www.aminoporssi.fi/ . Voit tehdä nettitilauksen tai poiketa paikan päällä. Myymälä on avoinna ma-pe 11-17 ja la 11-15.

Iloa viikkoonne, kylmenevistä säistä huolimatta nauttikaa ulkoilmasta!

10710744_10203827271019758_5237722262312908790_n