Hölynpöly säärystimet vai onko sittenkään

Sain käyttööni compressportin säärystimet sekä sukat. Olen ollut näihin hieman ennakkoluuloinen mutta nyt täytyy sanoa että turhaan. En yleensä perusta moisista ”muoti” hömpötyksistä. Mutta nyt voin todeta että, piru vie ne taitaa oikeesti toimia. Minulla on ollut dietin jälkeen ongelmia pohkeiden kanssa. Juoksu tekee kipeää ja pohkeita kiristää. Nyt olen muutaman lenkin käynyt heittämässä säärystimillä ja juoksu taittuu helpommin, kevyemmin. Onhan ne pohkeet tiukat edelleen mutta ei läheskään samanlaiset pölkyt kun aiemmin. Palautuvat nopeammin eikä juostessa pohkeita kiristä samalla tavalla. Joten voin lämpimästi suositella testaamaan.

Kompressiosukkatrendi on lähtöisin kilpaurheilijoilta. Se tuli näkyväksi Lontoon 2012 olympialaisissa, missä kilpailijat pinkoivat polvimittaisissa, tiukoissa tukisukissa. Tutkimukset osoittaa, että ne parantavat jalkojen verenkiertoa tukemalla ja tehostamalla laskimoläppien toimintaa. Lymfajärjestelmä tehostuu ja turvotus vähenee.Vierumäen kompressiotestauksessa oli mukana yli 100 urheilijaa. Merkittävin mittaustulos oli, että kompressiosukilla juostessa pakaralihakset pysyivät keskimäärin 5 prosenttia aktiivisempina kuin ilman sukkia. Miettikää hei tätä! Pakaralihaksella on tärkeä merkitys tehokkaasti juostessa.

Kompressiosukan hyöty tulee parhaiten esille pitkissä suorituksissa.Kompressiolla on suoritukseen monia vaikuttavia hyötyjä. Harjoitellessa esim. juostessa lihakset  kuten myös suonet ja nivelet altistuvat monille iskuille ja tärähdyksille. Kompressio on suunniteltu minimoimaan tätä liikettä ja tärinää. Kompressio myös vähentää maitohapon muodostumista  ja nopeuttaa sen poistumista lihaksesta. Tämä nopeuttaa luonnollisesti palautumista. Kompressioista on siis myös apua palautumisessa ja lihashuollossa.

WP_000595

-Vähentää turvotusta

– Tuo lisää virtaa treeniin -> lisää suoritustehoa!

– Edistää lihaksen toimintaa

– Palauttaa rasituksesta

– Apua penikoihin, kramppeihin, koordinaatioon sekä nilkka- ja askelongelmiin

– Istumatyöhön/Seisomatyöhön

– Urheiluun

– Lentämiseen

Näistä tuli mun lenkkikaverit! Käy tsekkaamassa!http://compressport.fi/

Niin ja muistakaa hyödyntää Aminöpörssin tarjous koodilla  10Sari14!!!