Hyvän olon asiantuntija- Vireus

Se olisi lomaviikko jo yli puolen välin ja uhkaavasti tekee loppuuan.  Päätin ajella tänään Mäntsälään asti jalkatreeneihin. Etureisi painotteista treeniä oli luvassa ja kohteeseen tuntui menevän. Tällä kertaa oli vuorossa pumppi treeni. Pitkät sarjat on minun kohdalla juuri sitä mukavuus alueen ulkopuolella pyörimistä. Hyi! Kestävyys on kärsinyt kun lyhyempää sarjaa on tehty paljon. Erikoistekniikoilla on sitten kiusauttu lihas loppuun ja saatu jokaiselle viikolle uudenlaista ärsykettä. Dietin alkaessa se kestävyys puolikin alkaa väkisin parantumaan ja yli 15 toistoilla en tee totaalikuolemaa. Tämänkin päivän treeni oli kokonaisuutena hyvä ja kiva ”pikku” polte kintuissa poistun salilta. Eli se mitä haettiin saatiinkin.

Työharjoittelu jaksoni vietinkin Mäntsälän Vireuksella. Mikäs se mukavampaa kun päivän jumpat sai hoidettua sama katon alla. Toisinaan jopa työpäivän lomassa. Työympäristö siis  on kuin minulle tehty.

Täytyy kyllä sanoa, että 900neliön sali on vertaansa vailla. Vuoden vanhat uutuuttaan huutavat tilat ja puitteet. Puhumattakaan salin todella monipuolisesta laitevalikoimasta. Siellä on mietitty kapasiteetti ”jokaiselle jotakin” periaatteella. Siellä passaa treenata niin aloittelijan kuin kokeneemmankin liikkujan. Monipuolisuutta tuo vielä lisää oma cross training tilansa joka on saanut kovasti uusia käyttäjiä. Mikä on ehdottoman hieno juttu, että ihmiset on innostunut tästäkin treeni muodosta.. Siinä yhdistyy voima, kestävyys ja taito.

Salilla toimii myös oma toiminallisen harjoittelun Personal trainer jonka tunneilla ei varmasti kukaan jää kylmäksi.

Myös Personal trainer tarjonnassa löytyy valinnan varaa jokaiseen makuun. Olenkin iloinen että tätä nykyä kuulun myös itse tähän ammattitaitoiseen kokoonpanoon.

WP_000683

WP_000684

Salin hyviä puolia on myös aukioloajat. Salikortilla sisään pääsee klo 4.30-23.30. Kenelläkään ei siis voi olla tekosyynä ettei ehdi treenaamaan aukiolojen puitteissa. Venyttelytilasta löytyy myös pilateslaitteita jotka on kaikkien sali asiakkaiden vapaassa käytössä. Jokaisen punttijumin(myös allekirjoittanut) kannattaa ehdottomasti hyödyntää laitteita omassa harjoittelussaan. Mainitakseni muutaman ominaisuuden verran mitä saliharrastaja siitä hyötyy: Parantaa ryhtiä ja vahvistaa kaikkia kehon lihaskerroksia.Tuo tasapainoa voimalle, liikkuvuudelle ja kestävyydelle, sekä lisää keskikehon voimaa ja antaa tukea raajojen liikkeille. Rohkeasti vaan kokeilemaan vaikka ne mörölle siellä nurkassa näyttääkin. Tiedä vaikka kyykky tuloksetkin alkaa parantua paremman liikkuvuuden myötä.WP_000714

Niille jotka ei saa yksin itsestään salilla irti riittävästi löytyy myös ryhmäliikunta tunteja laidasta laitaan viikon jokaisena päivänä. Tarjonnassa on myös useita kehonhuolto tunteja jonne  tämän neitokaisen pitäisi saada itsensä raahattua. Sitä kun ei voi olla koskaan liikaa.WP_000083

Vireuksen uusien tilojen 1- vuotis synttäreillä 1.4 kaikki personal trainerit ovat paikalla klo 17-20 juuri sinua varten. Minä poikkeuksellisesti otan asiakkaita vastaan klo 19-21 Tule rohkeasti juttelemaan ja kyselemään vinkkejä!

Mitä sinä hyödyt PT:n kanssa treenatessa?

-Pääset ohjatusti ja turvallisesti kuntoon.

-Saavutat tavoitteesi ja unelmasi.

-Opit oikeat suoritus tekniikat joilloin teho paranee ja loukkaantumis riski pienenee.

– Opit syömään oikein.

– Ymmärrät miten tärkeä merkitys levolla ja lihashuollolla on!

– Saat kokonaisvaltaisen elämäntaparemontin joka auttaa voimaan sinua lopun elämää paremmin

– Treenikaverin joka ei päästä sinua helpolla!

PS. Synttäreiden aikaan Pt paketit menee ulosheitto hinnoilla ;)

www.vireus.fi