Jaksaa jaksaa, painaa painaa… ;)

Hengissä ollaan vaikka radio hiljaisuutta on pidettykkin. Viimeinen kuukausi on ollu ihan hullun kiire ettei oikein ole ollut aikaa istahtaa koneen ääreen ajatuksen kanssa. Olen äärettömän lahjakas luomaan itselleni aina liiaksi asti hommia ja projekteja. Jonka seurauksena asiat kasaantuu ja siinä on soppa valmis, että Sarilla on stressi päällä tekemättömista asioista. Kai se on vaan osa minua koska sama kaava toistaa itseään hyvin usein. Aina pää kolmantena jalkana menossa ja touhuamassa. Kuin maailman lopun edellä, että jotakin tässä elämässä jäisi tekemättä.

Koulussa tentit painaa päälle ja  ilman kovaa pänttäämistä niistä ei selviä ja hämmästyttävän hyvin olen kyllä pärjänny tenttien virrassa. Viikonloput on nyt mennyt hierontakeikoilla joka myös yllätti suosiollaan. On ollut mahtavaa päästä hieromaan niinkin paljon ja saada käsiensä alle uusia selkänahkoja. Mä niin tykkään mun työstä.

Sitten kun viikkoon mahduttaa vielä treenit ja aerobiset niin eipä siinä hirmuisesti muuhun aikaa jää. Mutta, empä minä valita. Minä saan tehdä tällä hetkellä just niitä mukavia ja mulle tärkeitä asioita. Kiireestä huolimatta tällä hetkellä kaikki nuo palikat on kohtuu hyvässä balanssissa kunhan välillä käyttää aikaa organisointiin niin homma kyllä rullaa omalla painollaan. Silti valehtelisin jos väittäisin, että tuleva talviloma ei kutkuttaisi jo takaraivossa. Tulee kyllä sopivaan väliin.

1501708_10205484425333825_2108145289330874484_n

Treenit kulkee omalla painollaan. Pääasiassa rauta on noussut hyvin, painot nousee nousujohteisesti ja lihakseen saa hyvän tuntuman. Luulen, että muutaman viikon takainen kalorien lisäys antoi uutta puhtia treeneihin. Nyt treenijuomassa on mukana dektroosia ja mielestäni antaa pirun hyvin energiaa viedä treenit loppuun saakka. Aerobisia ja hiittejä on pakko pitää mukana ettei paino pääse karkamaan käsistä. Kyllähän se väkisin vähän nousee kun safkaa lisätään mutta pyrin siihen, että mahdollisimman vähän. Olisi ideaalitilanne että voisin aloittaa dietin olematta sotanorsu. Olen pyrkiny pitämään mielessä tässä matkan varrella myös sen perseen aktivoinnin. Se on se minun ongelma kohtani. Rasva tippuu sinne ja haluan että seuraavalla dietillä se saadaan kuorittua riittävän kireäksi.

Joulu tulee tänäkin vuonna väistämättä vaikkei joulufiilistä vielä oikein olekkaan joka johtuu tuosta synkän harmaasta maasta. Joulu on mulle ollu aina lähellä sydäntä. Vaikken minä mikään jouluhössöttäjä sen ihmeemmin olekkaan. Sillon vietetään aikaa perheen kanssa ja jotenkin se on aika jolloin saa luvan kanssa olla tekemättä yhtään mitään. Sen pari päivää ehkä jaksaa lorvailla.

Olen monesti miettinyt mikä ihmeen hulluus ihmisiin jouluna tulee kun ruokaa ostetaan enemmän kun laki sallii. Ihan kun se tästä maasta loppuisi. Ja miks ihmeessä sitä evästä pitää syödä niin että korvista pursuaa  sinne uuteen vuoteen saakka. Syöminenhän on toki kivaa ja kuuluu ehdottomasti myös meidän perheen rituaaleihin ja onkin joulussa parasta mutta mitä jos joku joulu kokeilisikin syödä ylenmäärin vain yhden päivän niin ei välttämättä tarvitsisi tammikuussa alkaa sulatella niin paljoa niitä joulukiloja. Ehkä myös joskus voisi poiketa perinteistä ja kokeilla uusia reseptejä joissa olisikin voin ja kerman sijasta vähemmän kalorisia vaihtoehtoja vaikka joku varmasti ajattelee, että ei ole voin voittanutta mutta kyllä nykypäivänä kevyemmistäkin tuotteista löytyy hyviä vaihtoehtoja tai sitten minun makuaisti on mennyt pilalle.

Tänä vuonna meidän Joulu vietetään Savossa (toivottavasti lumisissa maisemissa) ja siitä me lähdetään ajelemaan Pohjoiseen viikoksi. Voi minä niin odotan jo kun pääsen rinteeseen ja hiihtämään. Se fiilis mikä tunturissa vallitsee on jotain ihan käsittämätöntä eikä siihen sanat riitä, se pitää kokea. Nyt koitetaan vaan pysyä terveenä sinne asti että saadaan vedettyä hyvää treeniä sinne saakka jotta voin pitää lepoviikon salilta ja keskittyä muihin tunturin aktiviteetteihin vaikka tuskin minä koko viikkoa maltan kuitenkaan olla poissa salilta. Minkä sitä ihminen itselleen voi…edelleen, hiki on mun huume!

10702074_10204998284820616_2805944172540801321_n

Oikein ihanaa Joulun odototusta!

 
candle-66307_640

Niin ja hei kaikki kevään kisaajat ja miksei jo syksynkin! Varaa oma bikini aikasi ajoissa ettet jää ilman!!

WP_000605