Kaaresta kajahtaa

Olin etuoikeutettu kun minua pyydettiin tutustumaan ja treenaamaan Kauppakeskus Kaaressa sijaitsevaan koko kansan kuntosalille Puls& Träningiin. Päätin siis eilen 1 -vuotis synttäreiden kunniaksi mennä tekemään olkapää ja selkäjumpan. Vastaanotto oli mitä lämpimin. Henkilökunnasta huokui iloisuus ja reipas asenne. Sali oli siisti ja viihtyisä. Sekä hiljainen mikä nykpäivänä on melko harvinaista.

Sali oli tilava ja laitteita ei oltu ahdettu vierekkäin niin että treenikaveria joutuu väistelemään.Aerobisia laitteita oli  riittävästi eikä esim juoksumatolle tarvinnut jonotella. Myös muuta laitekantaa tavalliselle kuntoilijalle oli mukavasti. P&T salilta löytyy myös osaavat ja ammattitaitoiset Personal trainerit jotka opastavat myös aloittelijat kuntoilun alkuun. Salilla on paljon erilaisia ryhmäliikuntatunteja joten tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Plussaa P&T:n saleissa on aukioloajat  5.00-23.00 joka päivä. Salin jäsenenä saat kivoja pikku alennuksia muutamista kauppakeskuksen liikkeistä. Kannattaa siis hyödyntää! Mikäs sen mukavampaa kun treenin jälkeen käydä shoppailemassa. Johon muuten itsekkin sorruin..

Salilla on avoimet ovet maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät täältä http://pulsochtraning.fi/kuntosalimme/kuntosali-kaari/  eli ei muuta kun tutustumaan salille!

image (2)

Treenini lomassa löysin salilta Pekka Hyysalon suunnitteleman Fighback kuntoilusetin. Nämä tuotteet löytyy juurikin täältä ja vieläpä ensimmäisenä Suomessa. Pitihän niitä tietysti testata!

image (9)

image (10)

Mikä FightBack?

FightBack-brändin taustalla on suomalaisen freestylelaskijan Pekka Hyysalon dramaattinen tarina epäonnistuneesta laskusta ja sitä seuranneesta taistelusta. Pekan perustama FightBack-organisaatio tukee pään alueella vammautuneiden urheilijoiden kuntoutumista.

FightBack kuntoiluvälineet

Laadukkaat tuotteet ja kätevät harjoituskortit innostavat kaikenlaisia taistelijoita tehokkaaseen kuntoiluun. Tavoitteena voi olla kunnon kohottaminen, kuntoutus, laihdutus, terveemmät elämäntavat, tavoitteellinen liikunta tai jokin muu. Kohderyhmänä on niin kotikuntoilija, liikunnan harrastaja kuin ammattiurheilijakin.

image (1)

Sitten ihan sitä perus puurtamista. Se on aina piristävää välillä poiketa muillakin saleilla ja joka saliltahan löytyy jokin uusi laite mitä ”koti”salilla ei välttämättä ole ja näin saadaan taas kiusattua lihaksia hiukan eritavalla. Alla yksi salin suosikki laitteitani.

image (6)

image (5)

image (3)

Hei muuten Kaaressa on edelleen sunnuntaihin asti synttäri tohinat joten kannattaa pyörähtää salin kautta katsastamassa tarjoukset!