Kesä ja kärpäset (aamuaerobiset) tulee !


Kesä tulee kovaa vauhtia.Auringosta saa niin paljon energiaa.Ihanaa!

Samalla se myös tarkoittaa sitä, että Sarin kello alkaa soimaan aamuisin 5.30 aamu aerobiselle. Tavallaan minä jo odotan dietin alkua. On mielenkiintoista nähdä mitä täältä rasvan alta alkaa paljastumaan. Toiset kauhistelee sitä , että olen dietillä kesällä. ”Nythän sä et voi käydä terassilla tai grillata. Kamalaa”. Onko se sitten todellisuudessa niin kamalaa. Ei minusta. Minä voin edelleen käydä terassilla jos minusta siltä tuntuu mutta lasissa on jotain muuta kun alkoholia. Kaikki on valinta kysymyksiä. Kuka nauttii mistäkin. Toinen siitä että voi vetää pään täyteen ja bilettää toinen siitä, että voi lähteä aamulenkille auringon paisteeseen tai sitten vesisateeseen. Sama se mentävä sinne on kuitenkin :D Enemmin minä tikkaan noita aerobisia aamuisin kesällä aamu auringossa ja valossa kun syksyllä räntä sateessa ja loskassa. Mutta, kaikki on asenteesta kiinni. Jos hoet itsellesi, että  on kurjaa niin onhan se silloin kurjaa.
Olen kuullut yllättävänkin paljon ihmisiltä, tutuilta jopa kavereilta  hämmästelyä ja kummastelua miksi olen lähtenyt tavoittelemaan kisa haaveitani. Mitä helvettiä? Miksi en? Ihmiset miettii kuinka joku voi elää näin kurinalaista elämää? Ja kuinka paljon menee aikaa treenaamiseen? Entäs kun ei voi syödä mitä huvittaa koska huvittaa? Kuinka kallista tämä harrastus on jne..  Alkuun olin ihmeissäni mutta päätin vaan todeta että minä nautin tästä. Tämä motivoi minua treenaamaan tavoitteellisesti. En itse ole vielä kokenut missään vaiheessa, että tämä olisi ottanut minulta mitään elämästä pois. Päinvastoin, rakastan tätä elämää. Voin paremmin kuin koskaan aikasemmin. Rutiinit sopii minulle. Tämä opettaa minua myös ammatillisesti eteenpäin. Opin jatkuvasti myös uutta niin itsestäni kuin myös miten ihmiskeho toimii. Miten mikäkin liike ja treeni metodi toimii tms. Mielenkiintoista.  Joten annetaan kaikkien kukkien kukkia. Jokainen kun taaplaa tyylillään!
Maanantaina tapasin aina niin upean valmentajani Salla Kaurasen. Jumpattiin olkapäätreeni ja selkää. Taas matkaan tarttui uusia vinkkejä treenaamiseen. Kuinka pienillä muutoksilla liike muuttuukin aivan erilaiseksi ja sen tunsi taas seuraavana päivänä lihaksissa. Niin huippua <3 Sain myös dietille jo uudet saliohjelmat ja iron cardion tms. Odotan ihan innolla, että pääsen uusien ohjelmien kimppuun.
Salla on aivan mielettömän hyvä valmentaja. En olisi parempaa valintaa voinut tehdä. Siinä on nainen jonka kokemus puhuu puolestaan. Salla sanoo asiat suoraan ja  osaa olla tiukka mutta samalla niin sympaattinen ja mukava. Minusta siinä on hyvän valmentajan elementit parhaimmillaan.  Ruoska heiluu silloin kun siihen on tarvetta ja kiitosta tulee silloin kun se on ansaittu.
Huomenna onkin jälleen mielenkiintoinen päivä kun auton nokka suuntaa kohti Tamperetta kilpasiskoni kanssa IFBB:n järjestämälle kilpailuun valmistavalle leirille Minna Pajulahden ja Kimmo Raution luotsaamana. Leirillä käydään läpi kisa asut, värit, takahuone toiminta, t-kävelyt ja pakolliset asennot. Eli paljon tulossa uutta asiaa. Näistä tunnelmista kirjoittelen myöhemmin lisää.
Nyt jokainen nauttimaan ulos auringonpaisteesta, kivaa viikonloppua!