Lihatalkoot on hyvässä vauhdissa ;)

Uusi ohjelma on nyt otettu käyttöön ja sanoisinko, että selkä kiittää. Nyt tuntuu tulevan runtua selkään sitten ihan joka suunnasta ja vähän päälle.

Uusi treenijakoni:

Olkapäät/selkä/pohkeet
Etureidet/vatsat
Takaolat/selkä
Kädet/olkapäät
Takareisi/rinta/vatsat

Selän hermotusta tulee jokaisena treenipäivänä 5×15 ja toisessa selkätreenissä joka liikkeen jälkeen pulloveria pumpaten pari sarjaa. Joten voitte uskoa, että selkä on ollut tämän viikon ihmeissään moisesta huomiosta ;)
Hermotuksella haetaan nimenomaan lihaksen kovaa aktivointia jotta treeni menee kunnolla perille treenattavaan lihakseen ja näin ollen saadaan se optimaaliseen kasvuun. Hermotusta teen joko ennen treeniä tai treenin jälkeen keskittyen todella kovasti , että kohdelihas tekee ainoastaan työtä ja lihaksen supistukseen. Vuorotellen vajaalla liikeradalla sekä laajalla. Selkätreeneissä teen nämä lämmittelyliikkeinä ja erityisesti selkäpäivänä teen sarjojenkin välissä anatomisia asentoja jotta  se selkä oppii avautumaan mahdollisimman leveäksi.

On ollut ihan loistavaa paikutella menemään kunnon energiatasoilla treeniä mutta pakko myöntää,että monena aamuna lenkillä ollessa on tullut kelattua dietti aikaa ja kisoja. Ollut välillä tosi sekavia fiiliksia. Ajatukset pyörinyt laidasta laitaan hyvän olon ja harmituksen välillä. Viime viikonloppuna oli ensimmäiset karsinnat ja kuvia katsellessani tunsin melkoista haikeuden tunnetta.Mutta kai se kuuluu tähän prosessiin. Huomaan, että mulla jäi aivan valtava kisa nälkä ja se fiilis näyttää tuovan melkoista ”uhmaa” tuolla treeneissä :) Olen yllättynyt, että olen mennyt tässä parin viikon sisällä monessa liikkeessa kovempiin tuloksiin kun mihin ennen diettiä jäin. Eilen jalkatreeneissä heilahti jo 5x90kg eli sinne sataseen ei ole paljoa matkaa ;) Jussi toki oli treenikaverina katsomassa  perään ,että tyttö pysyy tangon alla ja potki vielä viimeiset toistot minusta irti.

Tässä muutama otos olkapää/selkäpäivältä :D
Koitetaan vääntää viparia taljassa…:D
Yhden käden ylätalja
Leuanvetoa avustettuna..tämä liike on sairaan hyvä ja mun kompastuskivi. Ilman avustusta ei myötäotteella meinaa montaa toistoa tulla. Jokseenkin ärsyttävää mutta tämäkin on taas näitä itsensä voittamis juttuja..kyllä se sieltä vielä nousee ;)

Nyt kun on ollut niin mukavaa vähän panostaa enemmän tuohon ruuanlaitto puoleen niin muutamia kuvia täytyy tänne taas napata!

Kyllä se puuro vaan maistuu hyvälle edelleen!
Lounas salaatti 
Ratatoulle:porkkanaa, kesäkurpitsaa,sipulia,valkosipulia,pinaattia,tomaattipyrettä,chiliä ja suolaa. Toimii!
Iloa viikkoonne <3