Matkalla tulevaisuuteen

Niin ne vain viikot kulkee hurjaa vauhtia eteenpäin. En haluisi kuulostaa kliseiseltä ja  sanoa, että kaiken aikaa on kiire eikä kaikkia haluamiaan asioita vaan yksinkertaisesti ehdi tehdä. Kalenteri täyttyy sovituista menoista ja pakollisista velvotteista ja huomaamatta olen taas sopinut asioita monta viikkoa eteenpäin. Näin se vaan tuntuu menevän. Välillä ollaan stressin partaalla kun asiat kasaantuu sieväksi sekamelskaksi mutta onneksi nykyään (joskin kantapään kautta)on  myös oppinut kuuntelemaan omaa kehoaan ja osaa ennakoida milloin se mopo meinaa lähteä keulimaan. Olen monasti miettinyt miten onnistunkin aina kerämään niin paljon projekteja ja olemaan kaikessa aina mukana mutta en taida keksiä mitään muuta syytä kun  sisälläni vellovan tiedonjanon, halun oppia asioista ja kokea uutta. Joten kaipa tämä välillä oleva kaaos ruokkii elämän iloani niin hullulle kuin se kuulostaakin.

Toista viikkoa pakerretaan työharjoittelussa intoa täynnä oppimaan uusia asioita. Tuntuu, että haluisi vaan koko ajan ymmärtää enemmän ja enemmän. Tässä kohtaa ne jotka minut tuntee tietää mitä tämä merkitsee…opinahjo on kohdallani lienee loputon suo ja määrittelemötän matka. Ihmiskeho, se on melkoisen monimutkainen kapistus. Se,että niillä omilla taidoilla olet pystynyt auttamaan toista ihmistä se fiilis on ihan mieletön. Se on sitä mikä tässä tulevassa työssä palkitsee. Ymmärtää ongelman syyn ja pystyy auttamaan.

Treeni rintamalla on mennyt oikein mallikkaasti. Nyt toistaiseksi pudotettiin treenimäärät 3-4xviikossa koska huomasin etten ehdi palautua kunnolla kun hieron nyt päivittäin normaalia enemmän. Toki keho tottuu siihenkin ajan kanssa. Itsepäisenä tosin pullikoin vastaan tätä muutosta kuin minulta olisi yritetty varastaa jotakin hyvin tärkeää mutta sen verran tiukasti valmentajan päästä jyrähdettiin, että eipä siinä muu auttanut. Tosin ”alkujärkytyksestä” kun selvisin ja ehdin asiaa pohtimaan niin yhden treenin puudotus hetkellisesti tekee varmasti ihan hyvää. Seuraavaan diettiin ei ole kovin montaa viikkoa ja on todella tärkeää, saada kroppa siihen kuntoon, että dietti on hyvä aloittaa. Nimittäin sitten ei taas himmailla. Kaloreitakin nostettiin hiukan taas. Tällä kertaa lähinnä rasvoista. Tällä offilla kalorit ovat olleet korkeammalla kuin edellisellä ja paino on silti melko maltillinen joten voisi olettaa, että kroppa rokkaa tällä hetkellä niin kuin sen kuuluukin.

Nyt kun olen saanut treenikaveriksi naisenergiaa onkin ollut todella mukavaa jumpata yhdessä. Tällä kertaa hän toimi treenin lomassa myös paparazzina. Lepoviikon jälkeen tulikin loistava treeni. Oli sitä  tuntumaa, poltetta lihaksessa ja hyvää fiilistä alusta loppuun. Luottavaisin mielin ollaan siis matkalla tulevaisuuten jokaisella elämän osa alueella niin treenin, työn kuin parisuhteenkin osalta.

IMAG6154


IMAG6173

IMAG6172

IMAG6168

IMAG6185Siinä se sotanorsu koittaa treenin lopuksi levitellä selkäänsä…vielä vaan lisää lihaa sinne täytyy saada. Lihatalkoot jatkukoon!