Nurmijärven paras kuntosali

Arkisin treenaan tietenkin omalla salilla Tapanilan Urheilukeskuksessa mutta viikonloppuisin kotiani lähempää löytyy aivan loistava sali Kuntocenter. Mukavan kokoinen  ja monipuolinen sali jossa laitteet on sijoiteltu fiksusti. Salilla on ajateltu niin peruskuntoilijaa kuin kovempaa treenaavia. Salilta löytyy myös kamppailusali jossa voi ottaa alkulämmön vaikka hakkaamalla säkkiä. Henkilökunta on todella ystävällistä ja ammattitaitoista. Salilla huokuu myös asiakkaiden kesken lämmin ja hyvä henki. Kaikki tervehtii toisiaan vaikkei tuntisikaan. Tähän ilmioon törmään harvemmin tuolla Helsingin keskustan mestoissa.

Kuntocenterillä pyörii myös monenmoista jumppaa ja kamppailulajeja mutta näitä palveluita ei ole tullut itse käytettyä. Samasta paikasta löytyy myös hierontaa, fysioterapiaa, personal training palveluita ja valtava määrä muita alan osaajia. Suosittelen lämpimästi!

2 vastausta artikkeliin ”Nurmijärven paras kuntosali”

    • Moikka,

      Kiva kun löysit, päädyin sitten kuitenkin aloittamaan taas blogin kun sitä kyseltiin :) Tsemppiä sun treeneihin ja törmäillään centerillä!

Kommentointi on suljettu.