Sari sairastuvalta terve

Juhannus meni ja flunssa tuli. Ei pitäisi koskaan kehua ääneen kuinka on pysynyt terveenä eikä ole tarvinnut jättää yksiäkään treenejä välistä. Noh, nyt sitten 4 päivän levosta tulikin pidempi.Pari päivää huilia niin, että kroppa pääsi palautumaan kunnolla ja kuumehan sieltä tuli. Kyllä turhauttaa. Olin niin orjentoitunut tänään aloittamaan uuden treenikierron mutta nyt maataan sängynpohjalla. Minä olen niin huono sairastamaan. Muutama päivä ilman isompaa aktiviteettiä niin olen räjähtää liitoksistani. Mutta, kukapa nyt kipeänä haluisi olla. Tuskin on koskaan sitä oikeaa ajankohtaa sairastaa.

Juhannus vietettiin minun vanhempien luona ja ystävä perheeni kanssa. Oli taas niin mukavaa käydä kotiseudulla. Siellä otetaan aina avosylin vastaan ja välittäminen huokuu lähimmäisistä. Iltaa istuessa tuli muisteltua ja naurettua kaikille kommelluksille mitä yli 20 ystävyys vuoteen on mahtunut ja niitähän riittää.Tulee mieleen, että on ehdottomasti etuoikeus saada tuonkaltaisia ihmisiä ympärilleen. Niin pyyteetöntä ystävää en vielä tähän ikään ole tavannut. Ymmärrys, hyväksyminen, avuliaisuus, huumori ja luottamus kuvaa mielestäni hyvin juurikin häntä <3
Yksi kesän upeimmista asioista on päästä Äidin kasvihuoneelle. Ai että mikä tuoksu niistä yrteistä lähtikään. Sieltä tuli haettua juhannuksen ajan salaatti tarpeet. On siinä vaan melkoinen ero kaupan eväisiin.
Tilliä
Pinaattia. Muuten aivan älyttömän paljon parempaa kun kaupasta ostettu.
Lehtisalaattia ja takana basilikaa
Tästä laarista persilja ainut mistä minä tykkään…
Ja siinäpä on salaatinpohja valmis
Valmis välipäivän lounas. Salaattia,yrttejä, grillattua kananrintaa ja kesäkurpitsaa sekä uusia perunoita ja päälle kylmäpuristettua avocadoöljyä. Ihan mieletön setti!

Nyt ei sitten muuta kun vitamiineja tripla määrät ja kuumaa juomaa ja pistetään sormet ja varpaat ristiin että tauti selätetään pian!!
Olen juonut pakuriteetä kun väittävät siinä olevan huikean määrän antioksidantteja ja muita terveysvaikutuksia :)